Uncategorized

Veel klachten die verholpen worden

Niet goed kunnen lopen of pijn bij het lopen is een heel vervelend punt, hierom is het belangrijk dat er eens goed naar gekeken wordt. Dit kan het beste bij een podotherapeut, waar dat bij tanden bij de tandarts of orthodontist kan. 

Podotherapie

Als je veel last hebt met lopen is het heel belangrijk om hier snel naar te laten kijken, dit is het beste bij een podotherapeut die gespecialiseerd is in voeten en er alles van weet. Ik had heel erg veel last met lopen, de hele tijd een zeurende pijn en ik had het gevoel dat ik wat scheef liep. Hiervoor had de podotherapeut in Rotterdam wel een oplossing.

Steunzolen waren volgens hem de oplossing en dat was het ook. Na het krijgen van die steunzolen merkte ik gelijk al erg veel verschil wat me erg blij maakte. De zolen doe je gewoon in je schoenen en je merkt niet dat je erop loopt, je merkt alleen dat je geen pijn meer hebt en dat is fijn. 

Hulp bij je tanden

Als je last hebt van pijn aan de tanden kun je het beste naar een tandarts gaan, maar als het gaat om scheef staande tanden kun je beter naar een orthodontist gaan. De orthodontist biedt je een hele mooie behandeling aan waarbij niemand ziet dat je behandeld wordt.

Een onzichtbare beugel is de behandeling die niemand ziet, je krijgt namelijk een onzichtbaar bitje op je tanden die ervoor zorgen dat je tanden recht gaan staan. Je krijgt tijdens de behandeling steeds een nieuwe bitje om de paar weken die allemaal helpen richting rechte tanden. Mijn zoon heeft ook zo’n behandeling gedaan, omdat hij geen slotjes beugel wou. Een slotjes beugel valt immers veel meer op en is een behandeling die vervelender is dan de onzichtbare beugel.