amsterdam

Het bezoeken van een coffeeshop Amsterdam

Cannabis, Nederland staat erom bekend. Niet voor niets brengen duizenden toeristen jaarlijks een bezoek aan een coffeeshop Amsterdam. Nederland is het land van de wiet en hier is het mogelijk om legaal cannabis te nuttigen in een zogenaamde coffeeshop. Vraag jij je af wat een coffeeshop nou eigenlijk is en waarom mensen een bezoek brengen aan een coffeeshop Amsterdam? Dan gaat jou dit artikel jou de informatie geven waar je naar op zoek was. Veel leesplezier toegewenst!

Wat te doen in de coffeeshop Amsterdam?

De hoofdreden van het brengen van een bezoek aan een coffeeshop Amsterdam is natuurlijk om er cannabis te nuttigen. Het roken van een joint, dat is wat je hier doet. Samen met je vrienden, of natuurlijk in je eentje kan je hier rustig een joint roken. Echter kan je er meestal ook voor kiezen om spelletjes met elkaar te spelen. Mens Erger Je Niet, Ganzenbord en Poker, niks is hier te gek. Zo kan je samen met je vrienden genieten van een gezellig avondje coffeeshop. Echter is dit niet het enige dat je hier kunt doen. Je kunt hier namelijk vaak ook een hapje eten en drinken en dat is nodig ook. Wanneer je een joint hebt gerookt, dan is de kans namelijk groot dat je een zogenaamde ‘vreetkick’ krijgt. Het is dan wel zo fijn als je dan ook daadwerkelijk iets kunt eten.

Vraag om advies

Ben jij niet vaak in een coffeeshop Amsterdam te vinden en heb jij weinig verstand van cannabis? Dan is het aan te raden om de persoon achter de balie om advies te vragen. Er zijn namelijk verschillende soorten wiet en hasj. Meestal wordt er op de menukaart ook aangegeven hoe sterk de verschillende soorten zijn. Begin jij pas net met roken? Dan is het aan te raden om hasj te roken, over het algemeen is hasj minder sterk dan wiet. Wees in ieder geval verstandig en kies niet meteen voor de sterkste soorten. Je moet er toch niet aan denken dat je een bad trip krijgt?

Geen ervaring

Heb jij geen ervaring? Dan kan je waarschijnlijk ook geen joint draaien. Een joint draai je met een lange vloei, een tipje, tabak en natuurlijk wiet of hasj. Lukt het jou nog niet om een joint te draaien? Vraag dan iemand met meer ervaring in de coffeeshop The Border Amsterdam om advies. Tevens zou je ervoor kunnen kiezen om een voorgedraaide joint te bestellen. Deze is dan al gedraaid door de coffeeshop zelf. Je hoeft dit dan niet meer zelf te doen en kunt meteen beginnen met roken.

De sfeer

Of je nou een bezoek brengt aan een coffeeshop Amsterdam Oost of een coffeeshop Amsterdam zuid, je kunt hier cannabis nuttigen. Echter is de sfeer in iedere coffeeshop weer anders. Bepaal daarom goed in welke coffeeshop jij je op je gemak voelt. Breng daarom een bezoek aan meerdere coffeeshops om dit goed te kunnen bepalen. Je zou er ook voor kunnen kiezen om reviews op het internet te lezen. Zo weet je meteen of een bepaalde coffeeshop een aanrader is of dat dit juist niet het geval is.