Cadeaus

Gepersonaliseerde accessoires: dit zijn de mogelijkheden!

Hi beste lezer! In deze blog vertellen we meer over het personaliseren van diverse accessoires. Dit artikel is geïnspireerd door de website van by LYDIAN – dé webshop met specialisme in het personaliseren- Voordat we verder gaan, wil ik jullie nog wat informatie geven over by LYDIAN. by LYDIAN is gevestigd in Amsterdam en heeft één winkel. Vanuit deze winkel verkopen ze diverse producten. Denk hierbij aan: ringen, oorbellen, portemonnees, kettingen en armbanden. De producten zijn voornamelijk gemaakt van 925 sterling zilver en 100% leer.

 

Gepersonaliseerde portemonnee

Een gepersonaliseerde portemonnee biedt meer waarde dan een doorsnee portemonnee. Je kunt de prachtige portemonnee naar eigen wensen personaliseren. Hierbij is het stukje creativiteit een belangrijke factor voor het eindresultaat. Het is meestal lastig als je van te voren niet precies kan zien hoe het eindproduct eruit zal zien. Bij by LYDIAN is het mogelijk om van te voren precies te zien hoe het eindproduct eruit zal zien!

Het personaliseren kan op verschillende manieren. De meest voorkomende varianten zijn: het graveren van initialen, datum en/of een tekst van 8 woorden. Daarnaast biedt by LYDIAN de mogelijkheid om met diverse lettertypen (fonts) je boodschap te graveren. Al benieuwd naar het aanbod? Dan moet je het tweede kopje ook lezen voor meer inspiratie!

Gepersonaliseerde pen

Bij de gepersonaliseerde pen  van by LYDIAN gaat het personaliseren een stap verder. Je kan een complete penset krijgen. Een houten doos, een ijzersterke pen en je ideeën. Deze doos kan je gebruiken om een langere boodschap te achterlaten, bijvoorbeeld om welke reden je dit cadeau hebt aangeschaft. Veel mogelijkheden dus!